• Telefon: +36 1 426 7879

Franchise lehetőség

Franchise lehetőség

Fektessen egy megbízható és nemzetközileg már bizonyított üzleti modellbe!

Amit kínálunk:
• Rugalmas befektetési feltételek
• Folyamatos szakmai továbbképzés kereskedelmi és marketing területeken
• 33 országban sikeres, elismert hálózathoz való csatlakozás lehetősége
• Sokszínű termékkínálat (természetes alapanyagú étrendkiegészítők, vitaminok, élelmiszerek)
• Területi kizárólagosság és a tovább terjeszkedés lehetősége

Egy reprezentatív felmérés szerint Magyarországon a felnőtt lakosság 65 százaléka túlsúlyosnak vagy elhízottnak számít, a nők 62, a férfiak 67%-ának, összesen mintegy 5 millió embernek van súlytöbblete. A fiatal nők több mint harmada, a középkorúak kétharmada, az idősek több mint háromnegyede súlyfelesleggel küzd. A fiatal férfiak kétötöde, a középkorúak háromnegyede, az idősek több mint négyötöde túlsúlyos vagy elhízott.

Naturhouse világszerte

A Naturhouse franchise hálózat 23 éve sikeresen működik Spanyolországban, valamint 15 éve Franciaországban és Portugáliában. A jelenleg közel 2400 életmód központtal jelen levő Naturhouse alapítása óta eddig 5,5 millió embernek adott tanácsot az egészséges táplálkozáshoz és a fogyókúrához.

Magyarországon 2016. óta van jelen a Naturhouse franchise modell több üzlettel, így az üzleti modellünk a külföldön szerzett tapasztalatokon és a hazai piacismeretünkön alapszik.

A Naturhouse-ról

1992-ben Spanyolországban alapított Naturhouse mára egy 33 országban (Európában, Amerikában és Ázsiában) működő nemzetközi márkává nőtte ki magát. Küldetésünk, hogy minél több embernek megtanítsuk a helyes táplálkozás fontosságát és azt, hogy ez milyen hatással van az életre. Minden ügyfelünknek személyre szabott szakértői támogatást nyújtunk, melynek segítségével megtanulják az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozást, valamint módszerünkkel elérik és megtanulják fenntartani a kívánt testsúlyt. Az egészséges életmód és a súlykontroll világszerte egyre hangsúlyosabb téma, így a szakértelmünk iránti igény is folyamatosan növekedik.

A Naturhouse sikere a különleges termékkínálatán és szolgáltatásán alapszik.

A Naturhouse módszer három kulcsfontosságú lépést, azaz

  • a programot elkezdők számára ingyenes állapotfelmérést,
  • dietetikus-táplálkozástudományi szakember által összeállított személyre szabott étkezési tanácsadást,
  • természetes alapanyagú termékek, étrendkiegészítők széles kínálatát (melyeket csak a Naturhouse üzletekben lehet beszerezni)alkalmazza.

Naturhouse standard store koncepció

Kb. 40 m2-es üzlethelyiség
1 dietetikus és 1 eladó

Naturhouse compact store koncepció

Kb. 20 m2-es üzlet
1 dietetikus

Nemzetközileg díjazott üzleti modell

2015: “TOP 100 Global Franchises Report 2015” 3. legsikeresebb franchise Spanyolországban és 9. legsikeresebb franchise Európában.
A Naturhouse már 7 egymást követő éve a “TOP 100 Global Franchises Report” díjazottja
2013: European Manager Club of the franchise Network: a legjobb francia franchise manager díját nyerte el a Naturhouse franciaországi vezetője.
2011:   Spanyolországban 2 franchise-t a szektor vezető márkai közé soroltak 2011-ben.
2006: Ernst & Young: a legjobban fejlődő vállalkozás díj

A Naturhouse esettanulmány az IESE Business School, azaz az egyik legfontosabb nemzetközi üzleti iskola tananyagává vált. A Naturhouse 2015. áprilisa óta a spanyol tőzsdén jegyzett cég.

naturhouse_franchise

Legyen a partnerünk

További tájékoztatást szeretnék

A Natur House olyan franchise partnerekkel kíván együtt dolgozni, akik elkötelezettek a hálózat koncepciója iránt és szeretnének egy egységes, bevált, több országban tesztelt, már világszerte jól működő brandhez csatlakozni. Amennyiben Ön is, egy kiválóan működő világmárkának részesévé válna, vegye fel velünk a kapcsolatot.