• Telefon: +36 1 426 7879

Módszer

Ideális súly a Naturhouse módszerével

Módszer

segítünk az életmódváltásban!

Miben rejlik a Sikerünk?

Küldetésünk, hogy újragondoljuk ügyfeleink étkezési szokásait, segítséget nyújtsunk a vágyott, egészséges súly eléréséhez és megmutassuk, miként lehet ezt hosszú távon fenntartani, , hogyan lehet egészségesen fogyni.

Modellünk saját Natur House-módszeren nyugszik, melynek keretében minden ügyfelünknek személyre szabott szakértői támogatást nyújtunk, így megtanulják az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozást, valamint módszerünkkel elérik és megtanulják fenntartani a kívánt testsúlyt.

A Naturhouse módszer három kulcsfontosságú lépést, azaz

  • a programot elkezdők számára az első alkalommal ingyenes állapotfelmérést,
  • heti rendszerességű dietetikai tanácsadást,
  • természetes alapanyagú étrendkiegészítők széles kínálatát (melyeket csak a Naturhouse üzletekben lehet beszerezni)

kombinál, amelyeket a kliensek táplálkozásának és súlyának ingyenes felmérése előz meg. Célunk, hogy a programban részvevők számára egészséges táplálkozási ajánlásokkal tartós fogyást biztosítsunk. 

evi_blog_foto_nh

Csúcsformában a nagy napon – Évi első konzultációja a Naturhouse-nál

Minden menyasszony szeretne a lehető legjobban festeni az esküvőjén, nincs ezzel másképp Évi sem, bár őt nem csak a külseje, hanem az egészsége is arra sarkallta, hogy részt vegyen a Naturhouse Facebook-játékán.

Működése

Mi történik a program során

Évtizedes tapasztalat a dietetikai tanácsadásban!

Ingyenes állapotfelmérés

Az első találkozás alkalmával egy ingyenes állapotfelmérés (20 perc) során dietetikusunk meghatározza a testösszetételt ( a testzsír százalékát, az esetleges vízvisszatartást, izom-; illetve csonttömeget). Az állapotfelmérésen kitűzzük az elérni kívánt célt és annak menetét, időbeli megvalósulását.

Személyreszabott program

Ha ennek ismeretében a páciens úgy dönt, belevágaz életmódváltásba, dietetikusunk egy könnyen követhető, személyreszabott egészségvédő programot állít össze számára. Minden egyes konzultáció alkalmával olyan étrendi ajánlást adunk, mely illeszkedik az egyéni életstílushoz, így támogatjuk ügyfeleinket életmódváltási céljaik elérésben. Változatos ételek sorát kínáljuk, segítségükkel a szervezet egyensúlyba kerül, energikusan és jól fogja magát érezni a bőrében.

Támogató kiegészítés

Az étrendet természetes alapanyagú étrendkiegészítőkkel, melyek gyümölcsök, zöldségek és gyógynövények kivonatait tartalmazzák, valamint élelmiszerekkel egészítjük ki. Ez utóbbiak az életmódváltó program idején helyettesíteni tudják a reggelit vagy a kisétkezést, azaz velük biztosítjuk a tízórait és az uzsonnát. Az étrend, a mérsékelt mozgás és a termékek megfelelő összhangban történő rendszeres fogyasztása heti kb. 1 kg tartósfogyást eredményez.

Megfelelő szokások

Az eredményeket heti rendszerességgel ellenőrizzük, a személyes konzultáció során nyomon tudjuk követni a fejlődést, és további támogatást, motivációt nyújtunk az életmódváltás sikerességéhez. A programban eltöltött hetek alatt kialakulnak a megfelelő szokások és a már elért testsúly nagyobb valószínűséggel tartható fent.

A célsúly elérése

Egyedi módszer, hogy tartósan fogyjon

Táplálkozási tanácsadás

Testsúly menedzsment-programunkon keresztül az egészségvédő táplálkozást helyezzük előtérbe, melynek segítségével közérzetünkön is jelentősen javíthatunk.
Aki betér hozzánk, egy szakember által személyre szabott, komplett programmal távozhat – ebben rejlik a Naturhouse egyedisége!

Egyedi diétás terv

A siker a dietetikus és kliense közötti hosszú távú együttműködésben rejlik, melyet exkluzív termékek széles körű palettája egészít ki. Szerves részét képezi a kapcsolat és a bizalom, mellyel könnyedén orvosolhatóak a páciens táplálkozásával kapcsolatban felmerülő problémák.

A helyes táplálkozás

Szokásaink megreformálása vagy éppen egy egészen új életforma kialakítása legtöbbünk számára komoly kihívást jelent. A Natur House-nál küldetésünknek tekintjük, hogy folyamatos támogatásunkkal és személyre szabott táplálkozási programunkkal segítsük életmódváltó céljai elérését és támogassuk Önt az egészséges és tartós fogyás felé vezető úton.

Az elért célok fenntartása

A korábban heti gyakoriságú konzultációk kétheti, havi majd három havonta egy alkalomra csökkennek, de továbbra is részesül minden támogatásban és ellenőrzésben. A program során elsajátított életmódváltó ismeretek lehetővé teszik, hogy a jövőbenteljes elégedettséggel és megfelelő tudásanyaggal felvértezve vigyázzon egészségére.  

Testsúly menedzsment-program

A helyes táplálkozás nem csak a fogyásról szól! A megfelelő étkezés befolyásolja az energiaszintünket, a hangulatunkat, segít jobban aludni, megszépíti a bőrt és hajunk állagát, kevésbé leszünk fogékonyak a betegségekre és jobban tudjuk kezelni a stresszt.

Tudatos táplálkozás

Meggyőződésünk szerint a legnagyobb gond a modern kori táplálkozásból ered, mely bővelkedik a feldolgozott termékekben, ezáltal destabilizálja a vércukorszintet és negatív hatással van hangulatunkra, energiaszintünkre.Táplálkozási tanácsadásunk tudatosságra nevel, így minden hozzánk betérő tudni fogja, hogy milyen arányban és milyen típusú élelmiszereket kell fogyasztania.

Fogyni akarok, konzultációra jelentkezem!

Jöjjön el hozzánk egy ingyenes testösszetétel mérésre, dietetikusaink tanácsadásával induljon el velünk a helyes táplálkozás útján!

Adja meg adatait, hogy kollegánk felvehesse Önnel a kapcsolatot és egy személyes megbeszéléshez időpontot tudjon egyeztetni Önnel!

Az Adatkezelési szabályzatot megismertem és elfogadom, továbbá kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Natur Diet Zrt. a www.naturhousehungary.hu használata során megadott adataimat az Adatkezelési szabályzatban meghatározott célokból kezelje.

Hozzájárulok, hogy számomra személyre szabott hírlevelet küldjenek.