• Telefon: +36 1 426 7879

Sikertörténeteink

Diéta és étrend

Sikertörténeteink

Szeretne lefogyni, de nem tudja, hogyan kezdjen hozzá?
Sok diéta létezik, de melyik a legmegfelelőbb az Ön számára?
Nem tudja milyen étrenddel érheti el a tartós eredményt?

Diéta és étrend a tartós fogyásért

Ebben az esetben engedje meg, hogy ügyfeleink sikerre vitt történeteivel inspirálhassuk Önt! A táplálkozáson keresztül az életmód támogatására nem csupán a nőknek, férfiaknak és gyerekeknek van szükségük, hanem a kismamáknak és időseknek egyaránt. Bár minden eset és történet teljesen egyedi, mégis gyakran tapasztaljuk, hogy sokan a diétájuk alatt éhesek és a későbbiek folyamán többet fogyasztanak bizonyos ételekből, mint korábban.

A Natur House a tartós fogyás szakértője, módszerének köszönhetően már az első hét utáni leadott kilók centiméterekben is láthatókká válnak. A bemutatott történeteken keresztül bepillantást nyerhetünk egy új életforma kialakulásába, megismerhetjük azokat az embereket, akik jelenleg is elégedettséggel és örömmel élik mindennapjaikat, mert elérték céljaikat,

2400

üzlet

6000000

kliens

33

ország

2500

szakember

26

év tapasztalata

Változtasson életmódot

A siker alapja

A sikeres fogyáshoz

Zoltán 40 éves

„Nem gondoltam, hogy sikerülni fog 25,5 kg-tól megszabadulni és végre meg is tudom tartani a kívánt testsúlyt. Mivel nagyon édesszájú vagyok, számomra elképzelhetetlen, hogy ne nassoljak. A Naturhouse megtanított „helyesen” táplálkozni, így nem kell teljes mértékben lemondanom az édességről. A Naturhouse-nak köszönhetően magabiztosabb és sikeresebb lettem.”

Belevágtam!

Sándor 38 éves

„Vezetőként dolgoztam és nagyon könnyen felszaladt rám 9 kg a stressznek, ülő munkának, rendszertelen táplálkozásnak köszönhetően. 2016-ban találkoztam a Naturhouse módszerével. Odafigyeléssel 10 hét alatt leadtam a felesleges kilókat. A magas rosttartalmú kekszeket még mai napig fogyasztom, ideális tízóraira, de néha a reggelimet is kiváltom vele.”

Bevontam a családomat

Melinda 46 éves

„Szerettem volna egészségesebben étkezni és megszabadulni pár felesleges kg-tól. A változást nagyon hamar észrevették kolléganőim és egyikük szintén elkezdte a programot. Hogy megkönnyítsem a dolgom, bevontam a családomat, fiam és férjem eleinte idegenkedtek, most már legnagyobb támogatóim. Betartom a módszert és tényleg működik, nem okoz különösebb nehézséget és sikerült leadnom heti 1 kg-ot. Az álom 80 kg-os határ már csak egy hét.”

L-ből M

Anikó 28 éves

„Sosem gondoltam, hogy sikerülni fog 1 ruhaméretet fogynom úgy, hogy közben nem kellett koplalnom és finom ételeket ehettem. Köszönöm Naturhouse!”